Stukje Thailand en de Fillepijnen.

Keek net even naar het laatste verhaaltje op mijn site, loop aardig achter, heb weer een hoop meegemaakt.

We beginnen bij lop buri, daar aan gekomen wist ik gelijk al dat dit een leuk stadje was. Alles zag er zo leuk uit. In het guesthouse aangekomen Shaon leren kennen van de UK. Hij vertelde dat er veel apen hier rond lopen op de straten, ik naar de supermarkt en ja hoor als ik boven me keek zag ik overal apen. Je moet wel uit kijken dat ze niet op je plassen en je eten niet stelen, ze kunnen nog agressief worden ook. De volgende dag wat rond gelopen en besloten om samen met Shaon een scooter te huren om wat meer in de omgeving te zien. Je ka alleen maar een motor huren en geen fietsen. Shaon vroeg aan mij of ik kon rijden want hij kan het niet. Dus de volgende dag vroeg op en rond gereden naar een bootmuseum, monkey tempel, a lake and a bath cave. Op een rustig weggetje vroeg ik of Shaon wilde rijden en dat wilde hij wel. Hij zitten zegt ie wat moet ik doen? Dus ik dacht wat moe je doen, gewoon rijden, het is automatisch. Uiteindelijk besefte ik me dat hij nog nooit had gereden, dus we reden schokkerend weg. Bij de bocht, nam hij de bocht zo ruim dat ik maar even afstapte. Toen ie wilde remmen gebruikte hij gas dus dat was bijna een auto. Onwijs gelachen maar ook wel een beetje bang omdat als de motor kapot gaat moet je een hoop betalen. Bij het meer gerelaxed en door naar de Vleermuizen grot, het was een monikhuis om de grot heen. Dus als je binnen was zag je de grot ook nog. Niemand liep met ons mee dus elk deurtje en trappetje uitgeprobeerd. Super veel vleermuizen gezien die ron 18 uur allemaal naar buiten vliegen, denk wel duizenden, super gaaf om te zien.De volgende dag door gereisd naar Ayuthaya. Grote stad met veel tempels en ruines. Niet helemaal mijn ding, aangezien ik er al veel van gezien heb tijdens mijn reis. Wel leuke mensen ontmoet en leuke dagen gehad. Daarna door naar Bangkok, ja dat is een ander verhaal, een gigantisch grote stad, met onwijs veel verkeer, maar niet zoveel brommertjes, wel veel auto’s. Dus the traffic jam is verschrikkelijk. Daar veel gereisd met de trein, metro, sky train, motorbikes, tuktuk, taxi, noem maar op. Via Shaon een goed guesthouse gevonden, in een zij straatje, dus lekker rustig. Die dag op zoek naar het Cebu paccific kantoor, voor mijn terug ticket, dat was een hele reis aangezien ik het verkeerde adres had en aan de andere kant van de stad moest zijn. Dat geregeld, op zoek naar de Australische Embassy. Die vertelde dat ik voor mijn visa de andere kant op moest, 2 km verder. Daar aangekomen vertelde ze me dat ik het gewoon voor free op internet kan doen. Dus na deze verwarrende middag weer terug naar het guesthouse, biertje en eten op straat gekocht en lekker een boekje gelezen. Daar een NL man van45 leren kennen die al met pensioen is en 8 maanden per jaar in Chang Mai woont en 2 jongens Phillip en Sven. De hele nacht geklets tot 4 uur. We hebebn het ook gehad over de beroemde Ping Pong show, ik wilde dat wel eens zien, dus met hun afgesproken heen te gaan. Ze kwamen de volgende dag niet opdagen dus andere mensen in het guesthouse aangesproken. Clemens leren kennen van A’dam. We zijn samen naar de Pathong straat gegaan en werder op elke hoek gevraagd voor de show. Er werd gezegd dat je 100 bath voor een biertje moet betalen en that’s it. Tijdens de show met moeite het biertje weggedronken, aangezien je maag een paar keer rond gaat. De meiden stoppen van alles in hun vagina om het er daarna weer uit te laten schieten. Pingpon balletjes, bananen, scheermesjes, veters, toeter noem maar op. Na een half uur was het meer dan genoeg voor mij en ik weet dat ik het nooit meer hoef te zien. Toen we wilde betalen moesten we dat bij de ” manager ” doen. We kregen een rek van 3600 bath, even meer dan alleen 2 biertjes. We moesten dus ook betalen voor de show en lady drinks die we niet besteld hadden. De manager was erg agressief dus na onze zakken geleegd te halen (gelukkig hadden we maar beide 100 extra in onze zakken) weggegaan met 400 bath betaald te hebben. Op naar een andere bar, we waren beide een beetje bang om ergens naar binnen te gaan, dus 4 oudere mensen aangesproken en gevraagd of ze al binnen waren geweest. Uiteindelijk met hun naar binnen gegaan en Thai boxen gezien en daarna kwamen er meiden op de podiums. Toen we vertrokken hoefden we gelukkig niet meer te betalen. In een andere bar Sven en Phillip gezien die zeiden dat ze om 22 u bij het guesthouse waren, net 2 uur te laat dan afgesproken, heerlijk gegeten en om 4 uur in mijn bedje. De volgende dag met Clemens naar een tempel, brug, monument en weer een ander stukje van Bangkok gezien. in de avond naar een Jazz bar waar een onwijs leuke band speelde. De volgende dag uitgecheckt en me klaar gemaakt voor de vlucht naar de Fillepijnen. Shaon weer tegen gekomen in het Guesthouse dus nog even gegeten bij een India restaurant. De vlucht naar de Fillepijnen was maar 3 uur en midden in de nacht, dus nachtje slaap gemist en 6 uur aangekomen in het Guesthouse. Eerst nog maar even paar uurtjes geslapen en toen vroeg nathalie me mee om wat te gaan eten. Een oudere vrouw van Rusland die slecht Engels kan. Haar kwijt geraakt in the shoppingmal die alleen op zoek gegaan naar het toerist office. Besloten morgen weg te gaan naar Legazpi. Manila is niet mijn stad, hoop dat de kleinere eiland mooier en beter zijn. Verwacht een hoop van de Fillepijnen. Nou dit was weer een heel verhaal, maar jullie zijn weer op de hoogte. Super veel meegemaakt en ik geniet nog steeds van mijn trip. Over een maandje komt mijn oompie al 🙂 en daarna mijn liesfte schatti, die ik al meer begin te missen!!!!! Het weer in NL is beter dan hier, aangezien het hier alleen amar bewolkt is. Dus geniet ervan 😉 Dikke kus en liefs Sandra xxxx

Category: Op Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
6.174 Responses
 1. De Buurman says:

  Hai Buufje,

  Wat heb je weer een hoop meegemaakt en gezien. Altijd goed om te horen dat je het nog goed naar je zin hebt. Met dat Engels van jou moet het ondertussen ook wel helemaal snor zitten. Have fun on the Philippines. Tot het volgende verhaaltje.

  Kiss

 2. Amber says:

  Haaaai Chickieee…
  Zozo ik dacht zal alle verhaaltjes via de site eens even lezen..
  Je maakt nog steeds veel mee, ziet veel, leert veel mensen kennen als ik het zo lees.
  Dat je de pingpong show hebt gezien, haha, lijkt me erg raar om te zien hoe ze zulke “onmenselijke” dingen doen.. :O
  Joran van der Sloot nog tegen gekomen…? Hahaha..
  Hier is het lekker weer de afgelopen dagen.. Wel ook weer een beetje regen, maar het valt mee..
  Nog geen eens een maandje en dan komt je vriendjelief alweer naar je toe..
  Heerlijk lijkt me dat voor je..
  Hier gaat alles ze gangetje.. Zijn een aantal grote stappen gezet in onze relatie, om het zo te zeggen arnold heeft contact verbroken met degene die mij in de weg zat.. Dan snap jij het..
  Ik stuur je van de week nog ffies een emailtje..
  Ik mis je steeds erger… Met het mooie weer denken aan lekker terrasje pakken met me dinnetje sandra..
  Nou meis.. Geniet nog lekker..
  Super dikke kus xxx
  Hou van jou!!!

 3. Anita says:

  Hé Sandra. Gisteren je kaartje gekregen…net op tijd voor Jojo’s verjaardag (vandaag). Dat heb je mooi getimed! Ze zit al weer een paar weken in friesland (zonder internet notabene!) waar ze een interne opleiding volgt tot hondentrainer. Ze heeft het er erg naar haar zin. Zo te lezen voel jij je ook helemaal in je element. Geweldig al die dingen die je mee maakt! Ik wens je nog super veel plezier.

  Groetjes Anita (en van Hans) en een dikke kus van Josette

 4. Anita says:

  Hé Sandra. Gisteren je kaartje gekregen…net op tijd voor Jojo\’s verjaardag (vandaag). Dat heb je mooi getimed! Ze zit al weer een paar weken in friesland (zonder internet notabene!) waar ze een interne opleiding volgt tot hondentrainer. Ze heeft het er erg naar haar zin. Zo te lezen voel jij je ook helemaal in je element. Geweldig al die dingen die je mee maakt! Ik wens je nog super veel plezier.

  Groetjes Anita (en van Hans) en een dikke kus van Josette