Jaja alweer een verhaaltje, voor je het weet lopen jullie achter ;)

Na Langkawi met een super luxe bus naar KL (Kuala Lumpur), we kwamen rond 22 uur aan dus snel een guesthouse gezocht en een biertje gedronken. Het guesthouse wat we graag wilde was vol, dus naar een andere. Op het eerste gezicht leek het me wel leuk maar na en nachtje niet meer. Mensen die dronken en stoned op de bank hangen en die er de volgende ochtend nog liggen, dus weer naar een ander guesthouse, waar ik me beter op mijn gemak voelde. Die dag wat rond gelopen in de stad en erg mooie dingen gezien, het is zo een grote stad, niet normaal. Gelukkig hebben ze een MRT, waardoor het reizen wat makkelijker gaat, aangezien het verkeer erg druk is. Die dag erna naar de batu cave geweest, is een erg beroemde cave omdat ze er met een bepaald festival offers 271 trappen omhoog brengen door hakken aan hun rug te zetten. De cave vond ik niet zo bijzonder, om het festival mee te maken lijkt me wel weer erg leuk. Maja dat is in feb geweest, net te laat. Die avond nog opzoek gegaan naar een cafe met de NL eredivisie, maar dat is mislukt, ookal hebben ze het in 80 landen uitgezonden. Anyway evengoed een erg leuke avond gehad. De volgende ochtend met de bus naar Melaka gegaan, waar ze veel Nederlandse invloeden hebben van vroeger. Dus lekker een kroket gegeten, niet zo lekker als die in NL, gaat om het idee he 😉 Melaka mooi boottochtje gedaan en de gebouwen daar gezien. Ze hebben daar erg veel versierde tuktuk fietsen, dus ik fietsen en de eigenaarin het karretje zitten, vonden ze natuurlijk allemaal erg leuk. Verder weinig gedaan, de volgende dag rond gehangen en rond 16 u de bus naar Singapore gepakt. In Singapore mijn oompie weer gezien, was weer erg gezellie. Ze hebben onwijs veel dorms, kon het Bry niet aan doen om daar 3 nachten te slapen en mezelf ook niet ;), dus een veels te dure kamer gehad. Beetje rondgehangen in de stad en in de avnond naar de beroemde Night Safari geweest, mensen zeiden dat het echt de moeite waard was, maar zo hebben wij dat niet ervaren. Een dierentuin in het donker spannend hoor. Singapore is sowieso niet echt Bry en mijn stad, veels te duur en niet veel bijzonders. De 20ste (vandaag dus) naar Medan, Indonesie gevlogen. Eerste indruk is dat je erg op je hoede moet zijn, ze naaien je waar je bij staat, zo een gevoel krijg je gelijk. Morgen op zoek naar de school en straat waar mijn oom heeft gewoond. En dan is even samen uitstippelen wat we hier nou eigenlijk allemaal willen gaan doen.

Zoals jullielezen vermaken we ons prima en willen we nog steeds niet naar huis. ben erg blij dat het tussen mij en Bry zo goed gaat aangezien je toch 24/7 samen bent. Ben nog steeds/alweer verliefd :D. Lieve mensen dit was een kort berichtje, maar hoop toch dat jullie het leuk vinden om te lezen.Dikke kus en veel liefs BrySan xxx

Category: Op Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
6.369 Responses
 1. De Buurman says:

  Toppertje dat het nog steeds goed gaat!
  En nog steeds geweldig om de verhaaltjes
  te lezen. Gaat na al die tijd nog niet vervelen.
  Mis je wel! Zondag Citymoves was een topdag,
  maar had nog beter geweest als je erbij was
  geweest. Was 2 jaar geleden ook zo gezellig!

  Dikke kus