Bali

Vanuit Gili Trawangan naar Ubud gegaan. Boot geregeld en dan met de mini bus door, dat werd een probleempje, aangezien onze auto er niet was. We hadden al betaald, dus aan die man die 20 keer vroeg of we met de taxi wilden hadden we ook niks aan. Na heel wat irritaties hadden ze een auto voor ons geregeld. Na een uurtje aangekomen en een guesthouse gevonden. Bry voelde zich niet zo lekker, ik denk dat hij een zonnesteek had, dus hij is een uurtje tuk gegaan en ik ben gaan wandelen. Even een thermometertje gehaald en toen weer terug. Bry had geen koorts dus dat was wel fijn. De volgende dag in Ubud naar het monkey forest geweest, blijven leuk die aapjes en al helemaal als ze zo brutaal zijn dat ze op je klimmen om de banaan te kunnen pakken. Ubud is echt een plaats waar je heen moet als je beeldjes wilt kopen, dus even geshopt en weer veels te veel gekocht, maar wel hele gave dingen. De volgende dag naar de Bali zoo geweest, omdat Bry graag op de foto wilde met een tijger. De Zoo was niet zo groot maja wel leuk voor een ochtendje, we konden op de foto met 4 dieren en dus ook met een baby tijger. Was totaal niet bijzonder aangezien je verder niks mocht, maja de foto is leuk geworden :). Na Ubud door naar Seminyak, dat werd ook weer een probleem aangezien de chaffeur ons alleen naar Kuta wilde brengen terwijl we gevraagd hadden voor Seminyak. Weer na een hoop gelul voor elkaar gekregen en werden we in Seminyak afgezet, daar wat rond gelopen en op zoek gegaan naar een luxe hotel voor een nachtje, maja aangezien Australie vakantie heeft was alles vol geboekt of veels te duur. Ik wil niet 500 dollar gebetalen voor een nachtje. Dus de volgende dag naar Uluwatu en daar een reservering gemaakt voor een kamer met uitzicht op zee en een dvd speler. Gelijk die middag een motorbike gehuurd en naar de tempel gereden, super mooie uitzichten over de zee en de rotsen, nog doorgereden naar dreambeach. Alleen we hadden geen zwemkleding en camera mee, dus waren niet echt goed voorbereid :s. Lekker slim ;). Anyway de volgende dag was het minder weer dus wat rond gelopen en filmpjes gekeken. Daarna door naar Tuban om daar onze laatste dagen samen door te brengen. In Tuban niet veel gedaan, wat rond gelopen, laatste dingetjes gekocht, wel nog naar het waterpark geweest, dat was erg fijn ivm de afleiding. Je had daar ook 1 glijbaan waar de vloer onder je vandaan gaat en dan glij je stijl naar beneden. Super gaaf om te doen.  ZToen was de laatste dag aangebroken en hebben we afscheid van elkaar genomen. Jeetje wat was dat een kut gevoel, erger dan de eerste keer. Maja nog eventjes en nerdje is weer lekker thuis en dan nog 8 weekjes en dan zijn we weer saampies :). Deze gedachten maakt een hoop goed. Ik vlieg straks naar Australie ipv 5 juli, dus daar ben ik erg blij mee, anders moest ik hier nog een week blijven. En dan begint het nieuwe avontuur in Australie.

Ik begin al meer te missen in NL. Als ik een saxafoon zie denk ik aan mijn moeder, glij ik van de glijbaan denk ik aan mijn vader. Zie ik katten, kijk ik of die lijkt op Brutus, zie ik paarden denk ik aan Joset. Zie ik Boeddhas denk ik aan Anika. Zie ik tijgerprint denk ik aan Amber. Zie ik dvd’s denk ik aan Jimmy en ga zo maar door. Anyway zoals jullie merken denk ik echt wel aan NL en heb ik gewoon weer zin om te werken. Nu nog 8 weekjes genieten in Australie en dan zie ik jullie weer. Dikke kus en veel liefs San (jammer genoeg geen Bry meer 🙁 )

Category: Op Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
6.838 Responses
 1. Nico says:

  Hey Sandra, weer je verhaal gelezen en hiervan genoten. Nog maar 8 weekjes en je ben al weer in Nederland en begint het gewone leven weer, samen met je vriendje, familie, vrienden en vage kennissen en niet te vergeten je collega’s met al je verhalen en ervaringen.
  Geniet van down under en hopelijk komen er nog meer verhalen van je.
  Dikke kuzzzzzzzzz,
  Nico

 2. Nico says:

  Hey Sandra, weer je verhaal gelezen en hiervan genoten. Nog maar 8 weekjes en je ben al weer in Nederland en begint het gewone leven weer, samen met je vriendje, familie, vrienden en vage kennissen en niet te vergeten je collega\’s met al je verhalen en ervaringen.
  Geniet van down under en hopelijk komen er nog meer verhalen van je.
  Dikke kuzzzzzzzzz,
  Nico

 3. De Buurman says:

  Hai Schattie,

  Geniet lekker van Australië en voor je het weet zijn ook die 8 weekjes alweer voorbij. Je bent nu al bijna 6 maanden weg en die tijd is echt voorbij gevlogen voor me gevoel. Nu lekker geniten van al het lekkers, leuke en mooie wat Autralië te bieden heeft.

  Tot het Aussie verhaaltje!

  Dikke kus

 4. Amber says:

  Haaaaai Chickiiee..:)
  Fijn om te lezen dat je nog wel aan het verre nederland denkt.. Van mijn kant is het allemaal eventjes wat stil geweest..
  Weet dat ik je niet vergeten ben..!! En nog steeds ontzettend mis.. Maar helaas gaat het met mij niet echt goed.. Veel buikpijn, bloed overgegeven, snel moe enz.. Dus veel bij de dokter, weet niet wat het is, maar komen er hopelijk snel genoeg achter.. Ondertussen zover dat ik na ongeveer 4 keer bloedprikken eindelijk morgen echo krijg, aan de hand van de uitslagen daarvan of naar de chirurg of naar mld arts..
  Schrik er niet van, komt wel goed.. Maar dacht vertel het in ieder geval ffies voordat je zomaar viavia te horen krijgt..
  Meis nog heel veel plezier, gelukkig zitten we al over de helft…!! Nog maar 8 weekjes en dan ben je al weer heerlijk terug..!

  Een hele dikke kus van je dinnetje Amber

  Hou van jou!!
  En kusjes en groetjes van arnold