Java

Zoals jullie in mijn laatste verhaaltje hebben gelezen dat we vanuit Padang naar Jakarta zijn gevlogen. In Padang was niet veel, wel is er een video van ons gemaakt door scholieren voor 1 of ander project. Iedereen hier wil met je op de foto, dus we zijn lekker beroemd. haha.Anyway om 4 uur met de taxi naar het vliegveld en naar Jakarta gevlogen, daar vroeg aangekomen en een guesthouse gevonden, die dag gelijk even een visa verlening geregeld, duurde 3 uur, we gingen van kantoortje naar kantoortje maja het is maar weer geregeld. In de avond Monique en Rien leren kennen die waren 3 mnd op vakantie in Indonesie maar gingen de volgende dag naar huis. Ze hadden die dag een tourtje gedaan door de stad met local Chris. Dus wij ook maar dat tourtje geboekt want anders was het niet te betalen. Snel achtergekomen dat Jakarta niet zoveel bijzonders te bieden heeft, wel de 2de grootste moskee van de wereld gezien. Mooi mooi mooi ;). Na Jakarta naar Bogor met de trein, duurde maar een uurtje, ze hebben in Bogor midden in de stad een hele grote tuin dus daarom is het zo beroemd. Daar local Hari leren kennen die voor ons een tourtje heeft geregeld. Dus de volgende morgen vroeg op en met chaffeur OhMy en slome Hari naar een poppenmakerij, rijstvelden en een waterval geweest, we verbleven die nacht in een bungalow met nog 2 NL meiden Wendy en Joyce. Super leuke avond gehad, aapje aapje olifant maakte de avond helemaal. haha de local Popy begreep er niks van. haha. Hij heeft ons daarna nog dagen gebeld om monkey monkey elphant te zeggen, word je ook een beetje gek van hoor. haha. Anyway hij heeft al een tijdje niet meer gebeld. De volgende dag was het veel in de auto zitten, nog wel naar een hotspring en theeplantage geweest. In de avond super fijne bungalow met een hotspring, dus lekker in bad gezeten :). De volgende dag vroeg naar een vulkaan en bij de krater gelopen, super gaaf om te zien. Daarna naar een dorpje geweest Kampu Naga, erg leuk om te zien hoe mensen kunnen leven. Na deze dag zijn we afgezet in Pangadaran en hebben daar lekker 3 dagen niks gedaan. We konden ook niet veel aangezien ik de ene dag en bry de andere dag aan de schijterij zat :s. Vanuit Pangadaran met de minibus en trein naar Yogjakarta, super leuk plaatsje waar we ook een aantal dagne zijn blijven hangen. Daar naar de 2de grootste boediste tempel Borobudur en Prambanan geweest, tradionele dans gezien, wat voor Bry even te lang duurde 😉 maja ik wilde dat gewoon een keer graag zien, was niet heel bijzonder maja kan het weer afstrepen ;). Gariele, Bart (Wendy hij heeft ws bij jou in de klas gezeten, hee vroeger, heet Bart Bloemsma) Daphne, Clair, Taffin en andere mensen leren kennen. Super leuke avond gehad met heel veel biertjes :).Na Yogjakarta zijn we gevlogen naar Bali en zijn we eerst naar Kuta gegaan. In Kuta van een local surfles genomen, ging ons redelijk tot goed af :). Na Kuta naar een eiland Lempongan, daar achter gekomen dat ze geen ATM hebben en wij geen geld meer, erg jammer want dat betekende dat we van het eiland afmoesten, had er nog wel een dagje willen blijven. Dus de boot gepakt naar Gilli Trawangan, waar ik nu mijn verhaaltje vandaan schrijf, zitten hier nu denk 3 dagen en doen lekker niks anders dan strand hangen. Zijn nog erg happy samen en gaan nog lekker een weekje van elkaar genieten. Lovers dit was hem weer. Thanks voor jullie mailtjes, reacties etc etc, waardeer ik enorm!!!!!! (ookal reageer ik niet altijd) Dikke kus en veel liefs van ons!!

Category: Op Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
7.148 Responses
 1. marja says:

  Hoi San en Bry,
  Leuk om weer wat te lezen en ook weer leuke foto`s was wel weer blij om weer wat te horen.
  Lekker dat jullie zo genieten !!!
  Nu geniet nog anderhalve week saampies en ik hoor wel weer van jullie.
  Dikke kus Mar xxxxxxxxxx

 2. De Buurman says:

  Hai hai,

  Had natuurlijk al een hoop gehoord aan de telefoon, maar het is altijd weer leuk om terug te lezen. Ik heb morgen weer een avonddienst dus zal je morgen nog ff proberen te bellen. Wel lekker dat je er ook nog de momenten voor een strandmomentje er tussen door pakt. Je hebt gister wel weer een mooi feestje gemist en ik heb je daar ook gemist.

  Liefs de Buurman