Australie

Even een kort berichtje over Australie.  Na een wereldreis van 24 uur eindelijk in mijn guesthouse aangekomen in Cairns. Ik vloog van Bali naar HongKong, paar uur wachten, toen naar Brisbane en daarna weer terug naar Cairns. Vraag me niet waarom maar het was zo. Anyway ik heb een gratis nacht gehad in Cairns, omdat ik een voucher had van het reisbureau waar ik mijn ticket heb geboekt.  Erg fijn aangezien een nacht hier tussen de 20 en 30 aus dollar is. 1 aus dollar is rond de 0,75 euro. Anyway je valt gelijk in het backpackers leven, veel meer dan in Azie. Onwijs veel mensen leren kennen en het nachtleven van Cairns gelijk ontdekt. Super leuke dagen gehad en natuurlijk gesnorkeld in the Great Barrier Reef, ookal was het focking koud. Het is nu winter in Australie, wist dat het koud zou zijn maar niet zo koud. Had mijn spijkerbroek aan Bry mee gegeven dus maar een nieuwe gekocht voor 20 dollar. Koopie dacht ik. Anyway snel uit Cairns vertrokken omdat het niet zo heel veel meer te bieden had. Dus doorgegaan naar het zuiden, met een vliegtuigje een eiland gezocht en een andere tour gedan over het water. Al onwijs veel mensen leren kennen aangezien je elke keer met meerdere in een kamer slaapt. Ik heb vandaag Koala’s en Kangaroos gezien, jammer genoeg nog niet in het wild, maarja heb ze iig al gezien :). Er zijn ook Walvissen in de buurt nu, ze komen al meer naar het noorden omdat het in het zuiden te koud voor ze is. Dus ik wil even kijken of ik een tour kan doen om ze te zien. Verder heb ik weinig te liegen. Het is weer erg stil zonder Bry en weer helemaal alleen, ga je weer erg veel dingen missen. Computer valt bijna uit omdat de tijd op is, dus zal van de week weer wat vertellen. Iig gata het goed met me en slaap ik lekker onder 2 dekens, aangezien het hier in de avond rodn de 6 graden is. BRRrrrrr. Dikke kus en veel liefs Sandra xxxxxx

Category: Op Reis
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.
6.825 Responses
  1. De Buurman says:

    Hai Chick,

    Nu Bryan er niet meer is heb je iig weer wat aan me boekje 😉 Anders is het ook zo slecht toe te passen. Ben benieuwd of je er nog wat uit heb moeten gebruiken. XXX

  2. Mark says:

    *Jaloers is*

    Veel plezier chick!!